Palga Aanvraag Systeem

 

De bovenstaande link leidt naar het Palga-aanvraag Systeem. Via deze portal kan u aanvragen indienen voor gegevens, materiaal en pathologie verslagen. Vanaf daar wordt uw aanvraag in behandeling genomen door onze adviseurs gegevens aanvragen.

Een uitgebreide uitleg over het proces van een aanvraag kan gevonden worden op de pagina Overzichtpagina gegevensaanvragen. Een volledige lijst met alles wat ingevuld moet worden op het gegevensaanvraag formulier kan gevonden worden in de Gegevensaanvraag Handleiding.

Voor de aanvrager:
Door op de site https://aanvraag.palga.nl/#/login een account aan te maken, kunt u een aanvraag indienen. Ook indien u al in het bezit bent van PA-nummers van andere laboratoria waarvan u het PA-materiaal zoals de coupes en/of weefselblokjes wilt opvragen voor wetenschappelijk onderzoek, kunt u via de Palga portal een aanvraag indienen. Palga helpt u dan bij het opvragen van de gewenste PA-materialen. 

Om een aanvraag in te dienen, dient u eerst een account aan te maken in het Palga Aanvraag Systeem : https://aanvraag.palga.nl.
LET OP : DEZE LINK WERKT NIET MET VEROUDERDE BROWSERS.
Wij adviseren o.a. Firefox of Google Chrome

Na het aanmaken van een account, wordt u verzocht om zo specifiek mogelijk uw wensen te formuleren. Dit door de achtergrondinformatie over het onderzoek, de researchvraag, hypothese en methode aan te geven. Vervolgens kan de type aanvraag gekozen worden. U kunt gedurende het aanvraagproces de status van de aanvraag via het systeem volgen.

Klik hier voor uitgebreide toelichting van het aanvraagformulier.

Klik hier voor de handleiding voor de Palga portal.

Account aanmaken

Aanvraag doen

Mocht u vragen hebben over de PALGA portal of over de DNTP-hub medewerker neem dan contact op met PALGA via aanvraag@palga.nl of telefonisch (088-0402700).