Opleidingen

 

Cursus coderen 

Jaarlijks verzorgt Palga de cursus Coderen voor pathologen in opleiding en personen betrokken in de laboratoria bij het coderen. 

De Palga databank is uniek in de wereld. De kwaliteit van de databank is echter sterk afhankelijk van de kwaliteit van de ingevoerde gegevens.

De cursus is bestemd voor iedereen die de Palga databank gebruikt en begint te gebruiken, met name assistenten pathologie in opleiding. De cursus geeft inzicht in het "waarom en hoe" van het coderen van de Palga diagnosen. Iedereen die zich dit eigen wil maken en iedereen die zijn/haar kennis hierover weer eens wil opfrissen is welkom. De cursus is geaccrediteerd en levert voor Pathologen twee nascholingspunten op.
De cursus is door het concilium pathologicum verplicht gesteld voor artsen in opleiding (AIO) - pathologie. Deelname aan deze cursus is gratis.

De cursus wordt gegeven door Dr. M.L.F. (Loes) van Velthuysen, patholoog bij het Erasmus Medisch Centrum.

Kijk hier voor de beschikbare data.

Annuleringsvoorwaarden

Indien u verhinderd bent, gelieve dit zo spoedig mogelijk aan ons door te geven.

Tot twee weken voor aanvang van de cursus kunt u zich kosteloos afmelden. Daarna worden kosten in rekening gebracht. Een plaatsvervanger sturen mag natuurlijk ook. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.