CarapaxIT nieuwe ontwikkelaar van de PALGA portal

In de PALGA portal doen onderzoekers een aanvraag voor het opvragen van gegevens, materiaal en pathologie verslagen. De PALGA portal, gebouwd in 2015 i.s.m. BBMRI, is na vijf jaar aan groot onderhoud toe. De systemen hebben een upgrade nodig en daarnaast willen we nieuwe wensen, aangeleverd  door  onderzoekers, laboratorium- en HUB-medewerkers doorvoeren.

PALGA heeft, samen met de UMC’s en het NKI, een offerte aanvraag uitgeschreven waar verschillende partijen op hebben gereageerd. Na een selectie procedure is er unaniem door selectiecommissie en bestuur van PALGA gekozen de opdracht te gunnen aan CarapaxIT. CarapaxIT stak met prijs en kwaliteit boven de andere aanbieders uit.

CarapaxIT is daarnaast een IT bedrijf waar je gelijk een goed gevoel bij krijgt. Bij CarapaxIT staan naast de professionaliteit en kwaliteit van het project, de medewerkers centraal. Hier werken hoogbegaafde, gedreven medewerkers met een autisme spectrum stoornis. Met een professionele begeleiding en staf weten zij IT prestaties van topniveau te bereiken. PALGA is onder de indruk van het professionele karakter in combinatie met het sociale aspect bij CarapaxIT.

Ondanks de vakantie periode is het projectteam gelijk aan de slag gegaan. We zullen aan het einde van dit jaar de vernieuwde PALGA portal lanceren.

Carapax

<< ga terug