PALGA en Carapax IT vieren succesvolle oplevering portal

Feest! PALGA en Carapax IT vieren de oplevering van de upgrade van de PALGA-portal. In deze PALGA-portal doen onderzoekers een aanvraag voor het verkrijgen van gegevens, materiaal en pathologie-verslagen.

Hugo van der Linde, Carapax IT: “We zijn erg blij met de goede samenwerking met PALGA. Dankzij de inzet van velen is het ons gelukt om 3 weken eerder dan gepland op te leveren. Ook nu werken we weer met plezier verder om de nieuwe wensen van onderzoekers, laboratorium- en HUB-medewerkers in de portal te integreren.”

Annette Gijsbers, adviseur gegevens aanvragen bij PALGA: ‘’De PALGA portal is voor onderzoekers de eerste stap in hun dataverzameling. Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met Carapax IT. Samen met hen realiseren we de best mogelijke portal voor de onderzoekers.”

Carapax IT is een IT-bedrijf waar je gelijk een goed gevoel bij krijgt. Bij Carapax IT staan naast de professionaliteit en kwaliteit van het project, de medewerkers centraal. Hun gedreven medewerkers met een autismespectrumstoornis weten, samen met een professionele begeleiding en staf, IT prestaties van topniveau te bereiken.

Meer informatie
PALGA – Annette Gijsbers
Carapax IT – Hugo van der Linde

<< ga terug