Feedbackknop

In de PPM zit een knop “Feedback” onder de knop “Opslaan”. U krijgt dan een scherm te zien waarin u kunt aangeven welk type feedback het betreft (verzoek, bug, spelfout etc.) en welke prioriteit u hieraan geeft. Daarnaast is er ruimte om een opmerking of commentaar te noteren. Na het versturen gaat het ingevulde protocol (dus ook de protocoldata) naar PALGA. Er worden geen patiënten gegevens meegestuurd. U behoort een notificatie te krijgen dat het bericht verzonden is. Ontvangt u deze niet is het bericht niet verstuurd, mogelijk wordt deze door firewall instellingen tegengehouden in uw organisatie. Neem hiervoor contact op met uw IT afdeling om deze instellingen te wijzigen.

Feedback verwerking

Om de protocolgebruikers een platform te bieden voor overleg is de werkgroep protocollen opgericht. Dit initiatief wordt gesteund door het Bestuur van de Stichting PALGA en door de NVVP/CKBU.

Ing P. A. Seegers, Stichting PALGA, Houten, (secretaris)
Dr. A. van den Brule, Jeroen Bosch Ziekenhuis, Den Bosch
Mw. A. Doomen, Elisabeth Ziekenhuis, Tilburg (notuliste)
Dr. B.J. Tops, Prinses Maxima Centrum, Utrecht
Prof. Dr. C.J.M. van Noesel, AMC, Amsterdam
Mw. Dr. D.A.M. Heideman, VU Medisch Centrum, Amsterdam
Prof. Dr. E.M.D. Schuuring, Universitair Medisch Centrum, Groningen
Dr. H.M. Horlings, AvL-NKI, Amsterdam
Mw. Dr. W.R.R. Geurts-Giele, Erasmus MC, Rotterdam
Mw. J. Radersma, UMC, Utrecht
Dr. K. Monkhorst, AvL-NKI, Amsterdam
Mw. Prof. Dr. M. Ligtenberg, Radboudumc, Nijmegen
Dr. R. van der Geize, LabPON Oost Nederland, Hengelo
Dr. S.M. Willems, UMC, Utrecht (voorzitter)
Mw. U. Yapici MSc., Symbiant, Alkmaar

 

FAQ

Alvorens contact op te nemen met PALGA, vragen wij u eerst de FAQ PPM te raadplegen op deze website.

 

Contact

Staat uw antwoord niet in de FAQ en heeft u geen toegang tot de PPM? Neem dan contact op met PALGA door te mailen naar: paul.seegers@palga.nl of stichting@palga.nl

 

Het bevorderen van het gebruik van de feedbackknop en de webpagina FAQ maken onderdeel uit van het KWF project IMPROVING (8281), waarin hulpmiddelen ontwikkeld en getest worden voor het bevorderen en verbeteren van het gebruik van de PALGA protocollen. In 2021 wordt het gebruik van de feedbackknop en de webpagina ‘FAQ’ op landelijke schaal geëvalueerd via een enquête. Voor vragen of opmerkingen over de feedbackknop kunt u contact opnemen met Julie Swillens, onderzoeker IMPROVING.