Gratis dashboard voor medisch specialisten MDO

Spotify voor medische data

Voor de laatste uitgave van het medische wetenschappelijk nieuwsblad Oncologie Up-to-date hebben Aletta Debernardi (directeur Palga) en prof. dr. Gerrit Meijer (patholoog in Antoni van Leeuwenhoek en chief scientific officer Health-RI) een interview gegeven over de nieuwe samenwerking tussen Palga en Health-Ri. Het aritkel ''Spotify voor medische data'' gaat over de samenwerking van beide partijen van het inrichten van een platform voor o.a. het multidisciplinair overleg.  

Via dit nieuwe platform kunnen moleculaire en klinische data goed beschikbaar gemaakt worden voor de zorg. Met een kant-en-klare applicatie kunnen grote hoeveelheden genetische moleculaire data in de oncologie makkelijk gevisualiseerd en geanalyseerd worden via een dashboard. Het platform biedt hiermee een enorme meerwaarde voor zowel de patiëntenzorg als voor wetenschappelijk onderzoek. 

Lees hier het volledige artikel over het platform, de samenwerking en de kansen die het biedt voor de gezondheidzorg op langere termijn.