Dit is Palga

Het doel van Palga is om excellente ondersteuning aan de patholoog te leveren om de best mogelijke diagnose te stellen en beslissende informatie bij te dragen voor het behandelplan van de patiënt. Palga staat voor het verzamelen, beschermen en ter beschikking stellen van gestructureerde pathologiedata om daarmee de kwaliteit en patiëntveiligheid te bevorderen en wetenschappelijk onderzoek mogelijk te maken.  

Over ons

Ons team

Over Palga
Over Palga

Palga is een stichting die in 1971 door pathologen is opgericht. Met een lange zin luidt haar doelstelling: de bevordering van de communicatie en de informatievoorziening binnen en tussen laboratoria voor pathologie en haar kennis in verband met de informatievoorziening ter beschikking stellen aan anderen in de gezondheidszorg. Dit mag ruim 50 jaar na dato gerust een vooruitziende blik genoemd worden. Informatie-uitwisseling in de zorg is nog nooit zo relevant geweest als nu.

Wat doet Palga?

Bekijk hier onze uitlegvideo om volledig op de hoogte te zijn van onze werkzaamheden.

Werken bij Palga
Werken bij Palga

Palga is voortdurend op zoek naar nieuwe talenten om het team te versterken. Wij begrijpen dat ons succes grotendeels afhankelijk is van onze medewerkers. Ga jij het verschil maken?  

(Digitale) bijeenkomsten en events

  • Bestuursvergadering
    16:00 - 18:00 uur

    Bestuursvergadering

  • Palga Raad
    16:00 - 18:00 uur

    Palga Raad